SKŁADNIKI
- 1 pęczek szparagów
- 200 g mrożonych brokułów
- 1 łyżka masła
- 1 łyżka oliwy
- 1 mała cebula wraz ze szczypiorem
- 1 ząbek czosnku
- 600 ml bulionu drobiowego lub jarzynowego
- 2 gałązki wraz z liśćmi świeżej bazylii
- szczypta cukru
- sól, pieprz do smaku
PRZYGOTOWANIE
Szparagi płuczemy pod bieżącą wodą, odkrawamy twarde, jasne końce i obieramy za pomocą obieraczki do warzyw. W garnku z grubym dnem roztapiamy masło z oliwą, szklimy pokrojoną wraz ze szczypiorem cebulę i dodajemy pokrojony na plasterki czosnek. Dodajemy pokrojonego na 3 cm kawałki szparaga oraz zmrożone brokuły i smażymy razem przez około 4 minut, doprawiamy solą, pieprzem i szczyptą cukru.
Przepis: www.tanio-szybko-smacznie.pl
situs togel
situs toto
situs togel
slot resmi
slot gacor
situs togel
penidabet.it.com
situs togel
toto slot
toto slot
toto slot
rtp slot
slot gacor
slot gacor
prediksi hk
toto togel
toto togel
slot thailand
situs togel
situs togel
situs togel
toto slot
situs slot
slot gacor
slot gacor
slot thailand
slot gacor
bento4d
bento4d
bento4d
bento4d
bento4d
bento4d
bandar togel
situs toto
situs togel
slot resmi
slot gacor
situs togel
penidabet.it.com
situs togel
toto slot
toto slot
toto slot
rtp slot
slot gacor
slot gacor
prediksi hk
toto togel
toto togel
slot thailand
situs togel
situs togel
situs togel
toto slot
situs slot
slot gacor
slot gacor
slot thailand
slot gacor
bento4d
bento4d
bento4d
bento4d
bento4d
bento4d
bandar togel